De Germanenkamer

BELEEF HET VERHAAL

Bezoek de Germanenkamer en ontmoet de Germanen

Ben je benieuwd naar het Germaanse verleden van Heeten? Wil je weten hoe hier tweeduizend jaar geleden duizenden kilo’s ijzer gemaakt is? En wil je met eigen ogen zien wat er gevonden is in de Heetense grond? Breng dan een bezoek aan onze Germanenkamer in KulturhusTrefpunt Heeten. Hier vertellen we je aan de hand van vondsten, 3D beelden, animaties en filmmateriaal over de Germanen in Heeten.

Openingstijden

Van 12 april t/m 30 september 2023 is de Germanenkamer elke dinsdag open van 12:00 tot 16:00 uur. En verder op afspraak. Maak daarvoor een reservering(zie onder)

De Germanenkamer is gehuisvest in KulturhusTrefpunt, het dorpshuis van Heeten. Hier vinden gedurende de hele week verschillende activiteiten plaats. Wanneer KulturhusTrefpunt open is, kan je terecht in de Germanenkamer, tenzij daar een bijeenkomst is. Wil je zeker weten dat de Germanenkamer open is, neem dan contact op met de beheerder of maak een reservering.

Entreeprijzen

Toegang tot de Germanenkamer is gratis! Parkeren kan voor de deur en is ook gratis.

Arrangementen

Voor groepen kunnen wij verschillende arrangementen samenstellen. Denk aan een bezoek aan de Germanenkamer in combinatie met een kop koffie met iets lekkers erbij. Of willen jullie een bezoek aan de Germanenkamer combineren met een lunch? Dan zorgen wij voor een heerlijk lunchbuffet. Daarna nog zin om een stukje te fietsen?  Dan regelen wij ook de E-bikes voor jullie!

Neem voor informatie over mogelijkheden en prijzen gerust contact ons met de beheerder van het KulturhusTrefpunt via info@kulturhustrefpunt.nl of telefoonnummer 06 43276352/ 0572 381566op.

Reserveren

Wil je de Germanenkamer bezoeken? Neem dan contact op met de beheerder van het KulturhusTrefpunt Heeten via info@kulturhustrefpunt.nl of telefoonnummer 06 43276352/ 0572 381566. Je kunt ook reserveren via onderstaande button.